...

Hei, fra nå av har jeg nelig bare lov til å blogge i helgene så jeg har laget en videoblogg om yndlings klesplaggene mine osv. Men den står og opplader på vimeo, så den kommer senere. Okei?

I helgen så har jeg overnattet hos Signe og idag var vi og så Alvin og Gjengen 2 på kino, der møtte vi Silje og Mariann. Anbefales å se filmen, de ekornene er jo supersøte! Nå har jeg lastet opp bilder fra mobilen min, så det kommer noen bilder framover... Det er forresten ikke sikkert at det kommer videoblogg fordi M&P liker ikke at jeg poster bilder der jeg ligner på meg selv\er gjennkjennelig osv, så da er det kanskje VELDIG usannsynlig at jeg får lov, men vi får håpe på det beste da! - ELISE

Én kommentar

♥ Silje

10.jan.2010 kl.20:50

Hehe, nice :)

Jeg har et tips på bloggen under det nyeste innlegget mitt der det står et tips om hvordan man kan bli fortere brun uten å ta sol... ! Det funker faktisk veldig bra! Har du prøvd den?

ily

mygg

mygg

13, Trondheim

Vi er tre jenter som blogger om alt og ingenting. Ofte mye tull, men noen ganger er vi faktsik helt seriøse... Kødda, vi er aldri helt seriøse. Enjoy! .. Joda noen ganger er vi det, og bare så du vet det er det Elise som blogger mest, de andre har tydligvis glemt det. :- )

Kategorier

Arkiv

hits