Kommer til å savne 2009, det samme vil jeg si om 2010.

... for når 2011 kommer, har jeg forhåpentligvis mange gode minner fra 2010 som jeg hadde fra 2009.HeiHei, overskriften var bare sånn "Hey, jeg prøver å være litt dyp, just like John Lennon'' liksom, men jeg tror jeg er enig i meg selv med det at jeg kommer til å savne minnene og tia fra 2009, men når vi kommer til 2011 kommer jeg til å savne 2010, sånn er det bare - tror jeg, men nå som det er ett nytt år har man jo nye muligheter. Det mulighetene jeg håper på å få er at jeg kanskje får bedre karakterer dette halvåret i enkelte fag, også håper jeg at jeg kan fikse rommet mitt litt mer personlig, ikke bare sånn som jeg føler jeg har det nå: En seng, et skrivebord, rot og komoder + nattbord. KJEDELIG. Jeg skal kjøpe meg et stort bilde fra ikea og hente på veggen, fikse en bedre inspo-vegg og rydde..

Men nå vil jeg bare ta å vise dere hvilke blogger jeg leser:


Annais

Martinee96

Shellys

Jeg leser også:
hanie.blogg.no
siljelettis.blogg.no
mewkid.blogg.no
Jeg orket bare ikke å legge ut bilde av alle sammen! :)

(Dette innlegget skulle egentlig bli postet 1 eller 2 januar, men det funka ikke da..

- ELISE

Én kommentar

fualukta

03.jan.2010 kl.13:38

Hei på deg ! I går startet jeg og kompisen min en blogg om hvor morsomt det hadde vært hvis kosebamsen til en venn av oss hadde endra navn fra FOA til FUA ! xD Hahah, det er så morsomt at det er til å dø av ! ;O x) Hvis du tar deg en tur innom bloggen vår og legger igjen en kommentar skal du få 10 tilbake i den nærmeste fremtid ! ALLE som leser denne kommentaren og kommenterer får 10 tilbake ! Vi håper blogen vår blir noe stort en dag ! Fualukta.blogg.no ! Kom igjen folkens ! VI HAR LAGT UT VIDEO NÅ !

ily

mygg

mygg

13, Trondheim

Vi er tre jenter som blogger om alt og ingenting. Ofte mye tull, men noen ganger er vi faktsik helt seriøse... Kødda, vi er aldri helt seriøse. Enjoy! .. Joda noen ganger er vi det, og bare så du vet det er det Elise som blogger mest, de andre har tydligvis glemt det. :- )

Kategorier

Arkiv

hits