Friidrett + Gitar

HeiHei, nå begynner Jul i svingen på barnetv snart, omg. Det må jeg se, neida. Selv om julebarnetv er koslig, men ingenting sår blåfjell! Menmen, det var ikke barnetv jeg skulle blogge om. Om en halvtime og ti minutter skal jeg på trening på sunnlandskolen. (I EN SINNSYKT STYGG GAMMEL GYMSAL!!!). Ja, og jeg må si at livet uten friidrett og trening er ikke verdt å leve. En dag uten trening er en dag uten mening... Det er faktisk ganske så sant fordi om man ikke er på noe trening noen timer etter skolen blir man bare sittende å se på tv uanset.

Men ja, på skolen idag så hadde vi eh, musikk seff - vi har jo gørr-musikk-uke-uke. Og siden vi skal fremføre ''musevisa'' på gitar i morgen (shit, i morgen!.) Så var jeg, Ina og Solveig igjen etter sistetimen som slutter i 2-3 tiden. Vi var på skolen i ca. én og en halv time, og på slutten så ble det litt mye kødd. Solveig spillte kjærlighetssang til meg på gitar, eheh. Jeg tror det var noe som dette: Elise jeg elsker deg, blablablabla ... også noe om at jeg hadde fine sokker, osv. Og Halvard og Ina (som jeg tror OG HÅPER har noe på gang) satt 'sammen' og drakk av samme drikkeflaske, og den drikkeflaska var min... Hærlig, nei. For å side sånn så var det sikkert 50% Halvard og Ina spytt og gørr oppi den, så flaska havnet i vaskemaskinen selfølgelig.

Ja, ikke så veldig mye spennende jeg blogget om idag, men noe var da det.

-ELISE


- Hvordan idrett går du på?
- Hvor mange ganger i uka trener du?
(jeg trener ca 7-8-9 ganger i uken, bare)

3 kommentarer

Anonym ;p

11.des.2009 kl.19:08

Jeg går på fotball og trener 4-5 ganger i uka :)

14.des.2009 kl.15:29

> barnetv i juleen er kjemope gøy, ellr koslig da ;D

WannabeProduction

14.des.2009 kl.23:05

Hei Elise. Neste episode kommer på onsdag, og nå er teaseren lakt ut også :)

God natt og håper du tar turen innom (:

ily

mygg

mygg

13, Trondheim

Vi er tre jenter som blogger om alt og ingenting. Ofte mye tull, men noen ganger er vi faktsik helt seriøse... Kødda, vi er aldri helt seriøse. Enjoy! .. Joda noen ganger er vi det, og bare så du vet det er det Elise som blogger mest, de andre har tydligvis glemt det. :- )

Kategorier

Arkiv

hits