Karpe diem - fireogtyvegods

Digger den sangen, digger karpe diem for den sags skyld.
Nå har jeg funnet ut at det er nesten bare jeg som blogger på denne bloggen. Men når vi møtes skal sikkert alle blogge. Hva synes dere om at jeg er den eneste som blogger (mest) av oss? Nå sitter jeg her å ser på THE VOICE topp 10 vip. Det er en snål kis som har masse maling i ansiktet og synger om (?) i en jungel. Masse fjær, trær og ja... Skjønner dere hva jeg mener? Den er litt spesiell, men ganska bra likevell. Hva synes dere om the voice?
Btw: Empire of the gods elns, het han eller de som sang.

På skolen idag hadde vi ''bandøving'', på skolen har vi nemlig musikkuke, og en av oppgavene går ut på at vi skal lage kreative instrumenter av ting. Jeg har noe så kreativt som ... en liten dorull med makaroni i - wow, så kreativt! Vi lager musikk (bråk heller) til ''vårres jul'', fiiint. Jeg er på gruppe med Julie, June, Victoria, (meg seff), Sp og Åme... I siste timen tror jeg at jeg fikk en anmerking pga. at jeg teipet folk, eh ja. Jeg sa teip... Men det er ikke rart vi bråker når vi bare får gym én gang i denne uka! Vi bruker jo å ha gym hvær dag, det er derfor vi har musikk nå - fordi vi har det ikke ellers.


- ELISE


Hvor mange ganger har du gym på skolen i uka? :- )

img9807
Random bilde fra meråker turen med Nidelv IL. Har ikke mange bilder på
pc'en her.

8 kommentarer

Sandra @ Voffee og mjaw

09.des.2009 kl.17:40

Hver dag : )

Martine

09.des.2009 kl.18:18

Sv; Takk :p Øhm, jeg kan masse koder bare x) Er ikke noe om å kunne få det til, bare å lære seg the basics og jobbe seg utifra det ^^

madelen

09.des.2009 kl.18:22

Nå har jeg trukket ut deltagerne til blogg vs blogg! Gå inn på bloggen min for å se om du ble en av dem! :-)

Marita

09.des.2009 kl.18:49

Empire of the sun heter dem :P Sangen heter We are the people :)

mygg

09.des.2009 kl.19:17

Marita: Jaja, nesten da :p

Wannabe Production

09.des.2009 kl.19:25

Sv; takk for kommentar, hyggelig å se at du likte episode 4 av serien vår "Hvem er Jeg?" Har du ikke sett alle episodene? Klikk deg inn på bloggen, og under kategorien "Episodene" vil du finne de tidligere episodene. Nei vi er ikke ifra Romoslia :) Vi er ifra rundt om i Trondheim by, men bor på Heimdals. Har du mer spørmål enten om oss, prosjektet eller hva det enn måtte være - ta kontakt på bloggen.

Ha en strålende kveld vidre :)

Mvh WP!

renate

09.des.2009 kl.20:58

hehe, trur æ å fikk annmerkning for tape bruk.. :L

vi e good, elise <3

<3 Elise

09.des.2009 kl.21:43

Ohyes, teip eie ;*

ily

mygg

mygg

13, Trondheim

Vi er tre jenter som blogger om alt og ingenting. Ofte mye tull, men noen ganger er vi faktsik helt seriøse... Kødda, vi er aldri helt seriøse. Enjoy! .. Joda noen ganger er vi det, og bare så du vet det er det Elise som blogger mest, de andre har tydligvis glemt det. :- )

Kategorier

Arkiv

hits