A piece of life

... Et bilde som sier mye: Vet ikke hvor jeg fant det, men det får meg til å tenkte på noe jeg vil ta opp på bloggen!
Og det er å være ulik, som natt og dag- håper du tar deg tid til å lese det jeg har tenkt å skrive nå...
(BILDET JEG SNAKKER OM KOMMER NEDERST!)

Det finnes mange typer mennesker... fjortisser, emoer, sosser, treningsnarkomane, shoppoholicers, matvrak, outsidere osv. Jeg vil skrive om de som tror det er bedre enn alle andre...

De henger utenfor trondheim torg (etc), kanskje noen av dem røyker- de tror de eier verden. Om du går forbi noen av dem, måler de deg- sjekker om du har et bra utseende, er en ''taper''. De sender deg stygge blikk som skal få deg til å føle deg utenfor, det er ofte de som mobber. De er for svake psykisk og fyskisk til å ''ta'' noen uten gjengen sin. Kanskje de kjenner noen som kjenner noen som er ferdig på skolen, sterke og har scooter- det er rånerne, de som kommer på hjemmealene fester, piner dyr og drikker seg fulle hver helg. Og rånerne kjenner kanskje noen andre igjen. Men om du møter en av mobberne, de som tror de er bedre enn andre eller rånerne alene, er de ingenting, de har dårlig selvtillit derfor rakker de ned på andre. Ikke byr deg om sånne folk, de bør skaffe seg et liv!

Kanskje vi er useriøse, men dette var seriøst skrevet av meg (ELISE).

fintbilde

Et bilde sier mer en 1000 ord...


-
ELISE

2 kommentarer

Lisa Marie Olsen

08.des.2009 kl.21:20

Da har jeg tatt en titt innom:) bra blogging..

<3 Elise

09.des.2009 kl.18:35

takk :)

ily

mygg

mygg

13, Trondheim

Vi er tre jenter som blogger om alt og ingenting. Ofte mye tull, men noen ganger er vi faktsik helt seriøse... Kødda, vi er aldri helt seriøse. Enjoy! .. Joda noen ganger er vi det, og bare så du vet det er det Elise som blogger mest, de andre har tydligvis glemt det. :- )

Kategorier

Arkiv

hits